fbpx

Cum organizezi o nunta ca in povesti

Nunta este evenimentul cel mai asteptat de tanarul cuplu si cu siguranta vreti ca totul sa iasa perfect. Iti doresti o nunta ca-n povesti dar nu stii cum sa o organizezi? Ai asteptat o viata intreaga sa iti intalnesti iubirea vietii tale, v-ati intalnit si acuma trebuie sa va organizati nunta?

O nunta ca-n povesti este o nunta organizata intr-o locatie de vis, cu un décor de poveste si mancaruri alese. Fiecare detaliu conteaza pentru organizarea celui mai important eveniment din viata voastra, si de aceea, organizarea este cheia unei nunti de vis. Cum organiza o nunta ca-n povesti si cu un buget decent?

 

Locatia, decorul si meniul sa fie de poveste

Daca va doriti sa aveti o nunta intr-o locatie de poveste, puteti opta pentru: nunta la Palat. Palatul Stirbey din Bucuresti, Palatul Mogosoaia, Castelul Cantacuzino de la Busteni sau Castelul Bran sunt cateva locatii unde puteti organiza o nunta ca-n povesti. Locatia trebuie stabilita chiar si cu un an inainte, pentru a rezerva locatia din timp si a avea o siguranta ca este totul ok. Stabilind locatia, puteti sa stabiliti si decorul. Trebuie sa stiti ca unele locatii va pot oferi se servicii de amenajare a salii, avand in recuzita proprie ceea ce este nevoie.

Decorul poate fi unul de poveste, elementele decorative pot fi: sfesnice pentru lumanari, sala imbracata in Stil Medieval sau Antic iar meniul poate fi combinat cu produse traditionale dar si produse medievale.

Detaliile fac din nunta ta, o nunta ca-n povesti

Detaliile fac intotdeauna diferenta iar pentru ca nunta ta sa fie ca in povesti, trebuie sa stabilesti totul din timp. Dupa ce ai stabilit locatia, trebuie sa discuti cu fotograful si cameramanul. Fotografile si filmul nuntii raman sunt amintirile frumoase pe care le puteti arata celor dragi care nu au participat la nunta voastra, de aceea trebuiesc stabilite toate amanuntele de la inceput. Fotograful nuntii trebuie sa vada locatia (daca nu stie locatia de la alta nunta), trebuie sa stabiliti detaliile sedintelor foto si mai ales trebuie sa vada cat de luminoasa este locatia si daca mai are nevoie de lumini suplimentare. Un fotograf bun va transforma simplele fotografii de nunta in fotografii fabuloase de nunta.

O nunta ca-n povesti este o nunta organizata impecabil. Decorul este obligatoriu sa fie cat mai sofisticat si rafinat, dar daca doriti un décor cat mai simplu, puteti alege un simplu aranjament floral creat din flori de sezon si sala decorata cat mai minimalist posibil.

Tema nuntii: ca-n povesti!

Orice nunta are o tematica. Nu stii ce tematica sa alegi?  Alege nunta ca-n povesti ca si tematica si organizeaza-ti propria nunta asa cum ai visat! Uneori, visezi o viata intreaga cum sa fie nunta ta, de aceea cand trebuie sa organizezi nunta, pune toate visele si ideile pe care le ai in practica. O nunta ca-n povesti este o nunta personalizata, o nunta in care organizarea este asa cum voi va doriti si poate fi ca in povesti!

 

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT