fbpx

Cum iti alegi cel mai bun fotograf pentru botezul copilului

Dupa venirea pe lume a noului membru al familiei urmeaza cea mai importanta etapa din viata unui crestin: botezul. Un eveniment unic, care aduna toata puritatea si gingasia in momente incomparabile, pe care ti-ai dori sa le imortalizezi in fotografii perfecte.

Fotografiile perfecte sunt facute de un fotograf profesionist, care are experienta necesara sa surprinda in fiecare cadru toate detaliile unei secunde de viata, a unei clipe perfecte de fericire.

Fotografii de botez cu Nicole StefaniaAlegerea unui fotograf pentru botez poate parea uneori o sarcina dificila, avand in vedere ca sunt foarte multe persoane care fac asta. Insa unele mici amanunte ii separa pe cei profesionisti, cu daruire pentru arta fotografica, de cei amatori, care si-au achizitionat doar un aparat foto performant.

Acele momente perfecte, cand nasa imbraca micul crestin, cand il prezinta familiei dupa momentul crestinarii, trusoul, privirile si zambetele calde, sala unde are loc petrecerea, intregul decor impodobit special sa sublinieze perfect fericirea participantilor la acest eveniment vor fi scoase in evidenta doar de un fotograf pentru botez cu experienta.

De aceea, aceste alegeri se fac dupa ce urmariti cateva criterii:

Fotografii de botez cu Nicole StefaniaExperienta si portofoliu

Un fotograf de botez poate crea scene absolut uimitoare si fotografii care te lasa fara grai starnindu-ti emotie peste ani si ani, cand le vei privi din nou.

Portofoliul reprezinta in cateva imagini chintesenta muncii unui fotograf. Priveste cu atentie fotografiile de la evenimente pe care le-a imortalizat. Observa toate detaliile si calitatea acestora. Un portofoliu bine realizat este al unui fotograf de botez care nu va va dezamagi si nu va ruina cel mai important eveniment din viata micului crestin.

Cauta recomandari. Astazi in era tehnologiei, un fotograf de botez trebuie sa aiba un site, recomandari si opinii din partea celor care au lucrat cu el.

Fotografii de botez cu Nicole StefaniaComunicare si rezervare

Toti parintii trebuie sa fie constienti de faptul ca fotografia de la botezul copilului va fi singurul lucru care aminteste de una dintre cele mai importante zile din viata tuturor: bunici, nasi, prieteni si orice alte rude apropiate, de aceea comunicarea intre tine si fotograf este extrem de importanta. Alege un fotograf de botez care iti va asculta preferintele si cererile, stiind ca iti ofera raspunsuri la orice intrebare.

Tot la comunicare poti include si preferintele asupra fotografiilor, tehnici de editare si aparatura utilizata, pentru a fi sigur ca ai facut alegerea corecta.

Fotografii de botez cu Nicole StefaniaAlege din timp fotograful pentru botez

Un fotograf de botez are mereu agenda plina. Fa rezervarea din timp pentru a fi sigur ca botezul micutului tau va fi pe mainile celui mai profesionist fotograf.

Iata portofoliul meu.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT