Cum alegi pantofii de mireasa potriviti pentru ziua nuntii: tips & tricks

10 Lucruri Pe Care Orice Mireasa Trebuie Sa Le Faca In Ziua Nuntii 4

In general, femeile pun foarte mult accent pe rochia de mireasa si uita un accesoriu deosebit de important: pantofii de mireasa. Nu trebuie ignorati pentru ca sunt la fel de importanti ca restul tinutei.

Cum alegi pantofii de mireasa

Atunci cand mergi sa iti alegi o pereche de pantofi, gandeste-te la doua aspecte. Ii vei purta toata ziua si trebuie sa ajungi in ei de la cununia religioasa pana la petrecerea de la restaurant. Insa, daca te-ai setat pe o perehe de pantofi de mireasa incomfortabili, ia in considerare si o a doua pereche de pantofi mai comozi. Poti purta pe unii dintre ei la cununia religioasa, la poze si la primirea invitatilor. Apoi, la petrecere poti sa ii iei pe ceilalti, cu un toc mai micut.

Nu in cele din urma, cumpara-ti o pereche de pantofi de mireasa care sa completeze ca stil si forma cu rochia. Dupa ce te-ai decis, nu uita sa iti iei pantofii de mireasa la fiecare proba a rochiei. Astfel, vei putea stabili lungimea perfecta.10 Lucruri Pe Care Orice Mireasa Trebuie Sa Le Faca In Ziua Nuntii 3

Pantofii pentru domnisoarele de onoare

Ia in calcul mai multe aspecte atunci cand vei alege pantofii si pentru domnisoarele de onoare. Pantofii lor trebuie sa fie acelasi stil sau doar aceeasi culoare? Trebuie sa poarte tocuri de inaltimi diferite sau toata lumea din fata altarului trebuie sa fie de aceeasi inaltime? Sau vei lasa pur si simplu fiecare domnisoara de onoare sa isi aleaga pantofii dupa bunul plac?

Dupa ce ti-ai raspuns la toate aceste intrebari, gandeste-te si la bugetul pe care il ai alocat pentru fiecare tinuta in parte.

Poarta pantofii de mireasa inainte de nunta

Pantofii de mireasa trebuie purtati inainte de nunta. Nu vrei sa te stranga fix in ziua cea mare, asa ca poarta-i prin casa in timp ce gatesti sau ai alta indeletnicire. Daca tu si sotul tau luati lectii de dans, nu ezitati sa va luati pantofii cu voi. Va vor ajuta mai mult! Eventualele zgarieturi se repara rapid!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT