Cele mai cautate 7 locuri pentru sedintele foto de nunta din Bucuresti

Fotografii la Starea Civila Sector 3 Iulia si CataBucurestiul are zeci de locatii frumoase si interesante. Daca va hotarati pentru una dintre locatiile prezentate, verifica disponibilitatea si in ce conditii poti face fotografii de nunta.

Centrul Vechi

Arhitectura cladirilor, punctele de atractie precum biserica Stavropoleos, scarile Muzeului de Istorie, frumusetea bisericii Rusesti, pasajul din Valea Regilor, iti dau multe locatii pentru o sedinta foto de nunta plina de energie, istorie si frumusete.Sedinta foto trash the dress cu Madalina si Andrei

Alege Bucurestiul interbelic

Calea Victoriei

A fost zona de elita a Bucurestiului interbelic. Gandeste-te la impunatoarele coloane ale Ateneului Roman, la scarile elegante ale Cercului Militar, la gradina Muzeului de Arta sau la curtea uneia dintre cele mai frumoase cladiri din Bucuresti, Palatul Cantacuzino.Sedinta foto inainte de nunta Ciprian si Ellina-35.

Podul Basarab

Podul de la Basarab este o alegere excelenta pentru fotografii abstracte. Liniile si unghiurile formate de pilonii si arcurile podului vor crea o atmosfera superba. Si nu uita ca noaptea, podul ofera o imagine cu adevarat spectaculoasa.

Alege natura in Bucuresti

Gradina Botanica

Alegerea clasica pentru cuplurile care se casatoresc in Bucuresti si care vor poze in natura, vegetatie luxurianta, printre flori exotice si copaci grandiosi si cauta totusi un loc cu mai putina lume, decat in parcuri. Atentie, exista o taxa de fotografiere.

Muzeul Satului Dimitrie Gusti

Daca optezi pentru o atmosfera rustica, atunci alege vizita la Muzeul Satului din Bucuresti. Vei avea cadre cu casele gospodaresti, bisericile de lemn, morile de vant si apa sau fantanile. Daca va place portul popular atunci si mai bine.

Alege o atmosfera cocheta

Zona Piata Unirii

Zona pietii Constitutiei, imaginea Casei Poporului si bulevardul cu fantani sunt de poveste. In fata Casei Poporului vor iesi fotografii de nunta fascinante in special noaptea, dar verifica intai sa nu fie nici un targ amenajat in piata.

Cartierul Cotroceni

Un cartier select cu case frumoase, vile construite cu bun gust, vegetatie abundenta si o liniste atipica pentru Capitala. Pe stradutele micute si cochete sunt si cateva ceainarii unde poti face fotografii de nunta.

Pentru o experiență de neuitat și fotografii de după nuntă captivante în inima Parisului, Fran Boloni de la ‘the now time’ este alegerea ideală, oferind profesionalism și o abordare artistică unică.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT