fbpx

Cele mai bune 7 sfaturi pentru o casnicie reusita

Fotograf nunta - Livia si LaurentiuOrice cuplu ar trebui sa citeasca aceste 7 reguli! Iti vor imbunatati viata de cuplu, te vor ajuta sa ai o casnicie reusita si sa treci mai usor peste momentele dificile.

Cele mai bune 7 sfaturi pentru o casnicie reusita

Casnicie reusita 1. La fiecare cearta aminteste-ti ca nu exista un castigator si un pierzator. Sunteti parteneri in tot asa ca ori castigati impreuna, ori pierdeti impreuna. Lucrati alaturi unul de celalalt la gasirea unei solutii.

Casnicie reusita 2. Realizati ca un mariaj solid are rareori doua persoane puternice in acelasi timp. In mod normal sotul si sotia fac schimb. Unul dintre ei trebuie sa fie puternic, pe rand, pentru celalalt in momentele dificile.

Casnicie reusita 3. Pune pe primul loc ceea ce se intampla si in dormitor. Este adevarat ca nu doar sexul construieste un mariaj solid, dar este cam imposibil sa construiesti o casnicie fara acele nopti fierbinti din asternuturi.

Casnicie reusita 4. Invata din alte casnicii, dar niciodata nu iti compara mariajul cu altul. Planurile lui Dumnezeu pentru fiecare cuplu sunt unice.

Casnicie reusita 5. Atunci cand sotul/sotia iti pierde increderea si isi cere iertare, invata sa ierti imediat. In acest mod va vindecati mai usor dupa o deceptie si va oferiti oportunitatea de a reconstrui increderea pierduta. Cel mai bine este sa spui: “Te iubesc. Te iert. Sa trecem peste.”

Casnicie perfecta 6. Trebuie sa iti sprijini mereu partenerul de viata. Incurajeaza-l in orice, da-i aripi, dar nu uita sa il si critici atunci cand este cazul. Nu uita ca tu trebuie sa ii stergi lacrimile, nu sa i le provoci.

Casnicie perfecta 7. Nu considera niciodata divortul o optiune. Aminteste-ti ca o casatorie perfecta inseamna doi oameni imperfecti care refuza sa renunte unul la celalalt.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT