Cel mai bun fotograf de nunta din Bucuresti

CEL MAI BUN FOTOGRAF DE NUNTA DIN BUCURESTI

Cel mai bun fotograf de nunta din Bucuresti
Cel mai bun fotograf de nunta

In goana dupa pregatirile de nunta uitam adesea ce este cel mai important pentru noi. Iar importanta unui anumit lucru sau serviciu difera de la persoana la persoana. Pentru multa lume cel mai important lucru cand vine vorba de servicii de nunta poate fi muzica. Si aici lucrurile se impart. Unii prefera un Dj Nunta. Altii prefera o Formatie Nunta. Pentru unele mirese, cel mai important poate sa fie rochia de mireasa. Alte mirese prefera in schimb, sa inchirieze rochia de mireasa si sa pastreze diferenta de bani pentru ceva ce crede ca ar fi mai impotant. Pentru unii cel mai important este sa aleaga localul unde se va desfasura nunta. Pentru altii ar putea fi mancarea care sa va servi la nunta. Si cred ca discutia poate continua foarte mult in aceasta directie.

Cel mai bun fotograf de nunta din Bucuresti

Am ajuns si la serviciile foto-video nunta, unde pot spune ca sunt cel mai in masura sa pot da sfaturi. In primul rand, as vrea sa subliniez ceea ce am spus mai sus. Din punctul meu de vedere, toate serviciile de mai sus pot face nunta voastra sa fie mai frumoasa si oamenii sa se simta bine. Insa, toate aceste servicii vor disparea dupa nunta. Iar nunta este despre voi, oameni buni, si nu despre invitati. Alegeti ceea ce simtiti voi si pe ce puneti voi cel mai mult pret.La sfarsitul evenimentului vei ramane doar cu fotografiile si o filmare de nunta. Iar aici tu ar trebui sa alegi ceea ce crezi ca este mai important pentru tine.

Filmare nunta

Desi eu sunt fotograf de nunta, as putea sa iti dau si cateva sfaturi privind filmarea la nunta. In primul rand alege pe cineva care sa filmeze cel putin full HD, daca nu filmare 4K (suntem totusi in 2020). Cu totii avem televizoare performante si nu am vrea sa ne uitam la o filmare in care s-a folosit aparatura depasita tehnic. Un alt sfat ar fi sa alegi pe cineva care sa aiba un stil potrivit tie. Unii cameramani de nunta se pun intr-un colt al bisericii sau restaurantului si filmeaza tot de la un cap la altul. Altii incearca sa creeze o scurta poveste despre nunta voastra, acele filmulete scurte Best Moments

Fotografii nunta

Fiind fotograf de nunta as putea spune ca acesta mi se pare cel mai important serviciu pentru nunta voastra, doar ca trebuie sa aveti foarte mare grija atunci cand va alegeti fotograful. In primul rand, nu sunt de acord cu serviciile foto-video la pachet deoarece in spatele acestei oferte se poate ascunde un serviciu de calitate indoielnica.

Cel mai bun fotograf de nunta din Bucuresti

Nu sunt cel mai bun fotograf de nunta din Bucuresti, sunt fotograful care este cel mai bun pentru tine.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT