fbpx

Ce vals de nunta ti se potriveste, in functie de rochia de mireasa

Nunta la Magic Place Events (Bucuresti)Vals de nunta. Primul dans oficial in doi este de multe ori atractia petrecerii de nunta. In alegerea valsului ar trebui sa se tina cont si de lucruri mai subtile, cum ar fi rochia de mireasa.

Vals de nunta. Pentru ca petrecerea de nunta sa fie perfecta, mirii planifica totul in detaliu cu multe luni inainte. Dansul celor doi a capatat tot mai multa importanta in cadrul petrecerii, fiind practic prima iesire oficiala a mirilor. Vitalitatea exprimata in timpul acestuia da tonul intregii petreceri. Tocmai de aceea, dansul trebuie sa fie perfect, insa nu neaparat din punctul de vedere al tehnicii.

Nunta la Magic Place Events (Bucuresti)Cum alegi valsul de nunta perfect

Vals de nunta. In alegerea dansului, trebuie sa se tina cont, printre altele, si de rochia miresei deoarece anumite miscari nu sunt accesibile sau cel putin devin incomode in cazul unei vestimentatii care nu este compatibila.

Vals de nunta. Daca rochia este sirena sau in forma de A, atunci recomandam rumba. Daca rochia este de tip printesa, atunci mirii ar trebui sa aleaga un foxtrot sau chiar un vals lent. Daca mireasa este mai nonconformista si poarta o rochie scurta sau alege sa se schimbe special pentru acest moment, atunci ar fi potrivita bachata sau un tangou argentinian.

Uneori mai simplu, este si mai frumos

Vals de nunta. Tocmai pentru ca este dificil sa se adapteze stiluri de dans diferite la vestimentatii diferite, nu se recomanda colaje din mai multe stiluri. Exceptie fac, desigur, cei care au o anumita experienta sau care se duc cu cel putin 3-4 luni inainte de nunta la un coregraf, sa exerseze pentru un dans de nunta spectaculos.

Vals de nunta. Indiferent de stilul ales, tendinta este insa ca dansul sa arate cat mai natural. De altfel, momentul va fi unul de succes daca mirii nu se concentreaza atat de mult pe tehnica, ci mai mult pe a savura clipa unica pe care o traiesc.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT