fbpx

Ce greseli sa nu faci la nunta ta

Ziua nuntii este ziua pe care toti mirii doresc sa o organizeze cat mai amanuntit posibil si inevitabil fac anumite greseli. Cuplurile care urmeaza sa se casatoreasca, vor sa organizeze totul cu de-a amanuntul si sa planifice inclusiv timpul, iar uneori, pot aparea discrepante sau intarzieri de timp care pot da intreaga nunta peste cap. Cum evitati greselile? Ce greseli frecvente face cuplurile in organizarea nuntii? De ce unele nunti nu ies asa cum va doriti?

Sunt greseli frecvente pe care mirii le fac inca de la inceputul organizarii nuntii, astfel:

 

1. Timpul si programarea lui. Deobicei, fiecare pas important din nunta se noteaza inclusiv pe timp. Programarea la Starea Civila, programarea la Biserica dar si ora inceperii petrecerii la restaurant se fixeaza din timp si in general, mirii vor ca aceste ore sa se respecte. Ceea ce nu se ia in calcul, si este o greseala destul de mare, este timpul alocat pentru obiceiuri. In general, obiceiurile si traditiile ocupa timp si duc la intarzierea nuntii daca nu se ia o marja de timp. Se poate intampla ca mirele sa intarzie 10 minute la mireasa pentru ca e trafic, si atunci, ce faci?

Nu le mai programati chiar la minut, ci alegeti sa aveti o marja de eroare de cateva minute chiar si jumatate de ora. La restaurant puteti spune 8 p.m. de exemplu, dar puteti ajunge la 8 si jumatate.  Nu mai programati totul la secunda pentru ca nu se poate sa fie totul perfect!

 

2. Stabilirea etapelor nuntii. Pregatirea miresei si a mirelui, mersul la nasi, traditiile de la nasi, statul acasa la mireasa, sunt etape de organizare a nuntii pe care uneori mirii nu le scriu pas cu pas. Fiecare etapa din ziua respective trebuie notata si specificata, astfel incat organizarea sa fie impecabila.

 

3. Sedinta foto si cum trebuie sa fie ea. Deobicei, mirii fac greseala ca NU comunica de la inceput toate detaliile sedintei foto. Cand discutati cu fotograful trebuie sa ii comunicati toate detaliile posibile. Locatiile, luminozitatea locatiilor, ce cadre va doriti, ce momente instantanee ati dori, si mai ales incercati sa ascultati ceea ce are de spus. Un fotograf profesionist, cu siguranta va da sfaturi legate de sedinta foto. Deseori, se intampla ca la sfarsitul nuntii, mirii sa aiba regrete ca nu s-a facut o fotografie intr-un anumit moment sau cadru. Comunicati totul de la inceput, pentru a nu exista discutii si probleme.

 

4. Nu organizati singuri toata nunta. Sa iti organizezi singur toata nunta inseamna sa va incarcati cu toate si sa fiti foarte stresati. Acceptati ajutorul celor din jur. Implicati si nasii, parintii in organizare, astfel incat sa o scoateti la cap si totul sa iasa impecabil. “Ne organizam noi singuri nunta” poate insemna stres si nervi acumulati degeaba. Impartiti toate  sarcinile cu parintii, explicati-le cum vedeti voi nunta si cu siguranta va vor ajuta la organizarea evenimentului.

 

5. Nu va lasati influentati de mituri si pareri. Parerile si miturile legate de nunti si organizarea nuntilor sunt impartite. Cu siguranta prietenii vostrii v-au povestit cum au tinut cont de unele mituri si si-au spus parerea. Incercati sa nu va lasati influentati de absolute nimic si creati-va propria nunta asa cum o doriti.

 

Sunt cinci greseli pe care aproape toti mirii le fac la nunta lor. Comunicati mai mult, cereti ajutorul celor din jur si mai ales, alegeti sa va organizati nunta asa cum ati dorit fara a tine cont de parerea celorlalti.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT