8 sfaturi pentru fotografii de nunta perfecte

Nunta este cel mai important moment din viata celor doi tineri indragostiti. Pentru a surprinde cele mai fericite momente dintre cei doi, alaturi de familie, ai nevoie de un fotograf profesionist. Mai mult, trebuie sa ai in vedere si aceste opt sfaturi pentru fotografii de nunta perfecte.

1. Creaza o lista pentru fotografiile de familie si desemneaza un membru al familiei care sa se asigure ca toti membrii familiei vor face poze. In caz contrar, iti vei da seama ca nu ai nici o poza cu bunica ta sau cu alti membri importanti ai familiei.

2. Gaseste lumina potrivita. Fereste-te de locurile cu prea mult soare: este inconfortabil si fotografiile nu vor arata prea bine. In schimb, locurile la umbra sunt perfecte pentru niste fotografii reusite.

3. In cazul in care nunta ta are loc in aer liber, spune-i fotografului cum va decurge ceremonia pentru a te asigura ca va surprinde cele mai importante momente. Lumina de dinaintea apusului este perfecta pentru fotografii.

Fotografii de nunta: ai grija la detalii

4. Spune-i fotografului tau sa se asigure ca in fotografiile de grup nu ies si obiectele de pe masa, cum ar fi: cheile de la masina, solnita etc. Aceste lucruri pot strica decorul.

Fotografie de nunta - sedinta foto din ziua nuntii5. Planifica-ti ipostazele in care vrei sa fii fotografiata. Acest lucru ar putea parea ciudat, dar te va salva de o gramada de timp. Uita-te la pozele anterioare si descopera care sunt pozitiile care te avantajeaza.

6. Nu sta nemiscata. Miscarea ii ofera viata fotografiei. Daca te vei simti inconfortabil sau stanjenita acest lucru se va observa in fotografii.

7. Spune-i fotografului tau sa opreasca sunetul aparatului de fotografiat. In timp ce spui juramintele nu vrei sa fii deranjata de sunetul aparatului de fotografiat.

8.Spune-i fotografului tau sa faca fotografii fara blit. Toata lumea arata mai bine in lumina naturala. Daca nunta are loc in interior, spune-i fotografului tau sa faca fotografii in apropierea ferestrelor.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT