6 secrete pentru arata fabulos in poze. Cum iti alegi unghiurile bune

Vrei sa arati fabulos in poze? Ei bine, trebuie sa cunosti cateva trucuri pentru o aparitie fotogenica.

1. Zambeste!
Sa stii ca e posibil ca buzele tuguiate in poza sa nu mai fie la moda peste 10 ani! Daca iti doresti ca frumusetea pozelor tale sa treaca testul timpului, incearca sa zambesti frumos in fata camerei. Unele persoane arata bine cu gura pana la urechi, in timp ce altora un zambet larg le strica toata estetica fetei.

Fotograf nunta - Livia si Laurentiu2. Stai drept!
Indiferent de inaltimea ta, ca porti tocuri sau nu, ca esti pozitionat in scara magarului sau ca esti cea mai inalt din grup, aceasta regula ramane valabila: stai dreapt! Ca si cum ai privi in zare, ca si cum un fir transparent te-ar trage in sus prin mijlocul capului, ca si cum toata existenta ta ar depinde de faptul ca ai umerii adusi usor spre spate si pieptul inainte.

Stiu, suna oarecum dramatic, dar o poza reusita poate cere mici sacrificii. Iar o postura buna denota o forma fizica de invidiat, incredere in sine si vitalitate.

3. Cunoaste-ti unghiurile bune
Oricat ar fi de blamate, selfie-urile au si ele o parte buna. Si anume, te invata despre unghiurile care-ti sunt favorabile si iti dezvaluie laturile tale mai putin placute. La propriu. Doar nu mai e nici un secret! Nu suntem simetrici, iar partea stanga a fetei e doar geamana cu partea dreapta, insa nu e identica. Deci, cunoaste-ti unghiurile favorabile si exploateaza-le cu fiecare ocazie!

Fotografii de familie cu Carla,Lavinia si LaurentiuInvata sa stai ca un model la poze

4. Barbia sus!
Dar nu foarte, foarte sus… pentru poze reusite, barbia trebuie sa fie paralela cu pamantul, pentru ca fata ta sa capete cat mai mult lumina. Daca barbia e prea jos, risti sa patesti “efectul de barbie dubla” si sa iti accentuezi cearcanele. Iar daca e prea sus, vei avea imortalizata pentru posteritate o poza in care pari ca te rogi.

5. Expira!
Daca tot am vorbit despre postura si despre barbie, deoarece e dragut sa exprimi incredere si bunadispozitie in poze, atunci trebuie sa mentionz si ca in pozele cele mai reusite, modelul expira! E usor sa arati ca un soldatel atunci cand te concentrezi sa stai drept si te rogi ca suvita aceea rebela sa nu iti cada in ochi. Asa cum la pilates efortul se face pe expiratie, si in poze, dupa ce eliberezi aerul din piept, vei oferi senzatia ca esti mai relaxat.

6. Priveste mai sus de obiectiv!
Atunci cand privesti putin mai sus de obiectiv, vei da impresia ca te uiti direct in camera! E un efect foarte interesant, care functioneaza de fiecare data. Pentru a-l testa, experimenteaza acest truc de mai multe ori inainte sa faci poze.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT