5 idei pentru sedinta foto de dupa nunta:

Trash the Dress sau Love the Dress

trash the dress

SERVICII FOTO

CONTACT

Trash the dress. Sedinta foto de dupa nunta a devenit o componenta importanta a fotografiei de eveniment. Cei mai multi o numesc “Trash the dress” sau “Love the dress”. In aceasta sedinta foto, mireasa este dispusa sa isi distruga rochia, sa o murdareasca foarte tare, sau chiar sa o faca bucati.

Trash the dress. Limitele acestei sedinte foto sunt impuse de catre miri. Creativitatea este instrumentul care ghideaza intreaga poveste iar distractie nu are cum sa fie decat asigurata. Scenariile difera de la o pereche la alta. Iata cinci idei care poate te inspira.

1. Trash the dress. Explozie de culoare

Imbraca rochia de mireasa si mergi la paint-ball. Nu doar ca te vei distra pe cinste, dar la sfarsitul meciului rochia ta va fi perfecta pentru sedinta foto. Si foarte colorata! Sau joaca-te cu vopsele. Cu cat mai multe culori, cu atat mai bine va arata totul!

2. Trash the dress. Joaca-te in noroi

O idee putin mai neconventionala dar destul de cautata peste hotare, este cea in care te joci pur si simplu in noroi. Pozele sunt spectaculoase iar distractia este garantata. La fel si distrugerea rochiei.

3. Trash the dress. Locuri vechi si parasite

Un cadru des intalnit in aceste sedinte foto este gara parasita de tren. Vagoanele ruginite si liniile acoperite cu iarba contrasteaza puternic cu albul pur al rochiei. Insa dupa o zi in care mireasa s-a catarat in toate vagoanele, s-a odihnit pe sinele de tren si a mers printre pietre, rochia va seamana mai mult cu o uniforma de razboi.

4. Trash the dress. Fa o plimbare in natura

Sau poarta rochia la o plimbare prin natura, intra in apa, stai pe frunze sau pe nisip, joaca-te cu apa, alearga, fa tot ceea ce iti trece prin cap. Insa nu uita sa ai un fotograf cu tine pentru a imortaliza acele momente unice.

5. Trash the dress. Toamna, plus de culoare si savoare

Iar daca nunta ta are loc toamna, profita din plin. Mergi pe o podgorie insotita de un fotograf si surprinde momentele in care, imbracata in rochia ta de un alb imaculat, vei strivi cu pofta struguri fix pe ea. Pozele vor fi minunate cu siguranta!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT