5 greseli de stil pe care sa nu le faci la nunta ta

5 greseli de stil pe care sa nu le faci la nunta ta

Nu pica in capcana celor 5 greseli majore de stil atunci cand iti organizezi nunta. Evita ceea ce este in trend si alege ce iti place cu adevarat.

1. Evita mofturile si nu alege culori “care sunt la moda”

Este foarte usor sa iti imaginezi nunta doar vazand poze superbe pe conturile de socialize. Insa, faptul ca iti place ideea unor poze nu inseamna ca este in regula sa o aplici si nuntii tale. Paleta de culori pe care o alegi este pe viata, o vei vedea mereu in poze si in filmari, asa ca alege ceva care sa iti faca placere sa privesti toata viata. Prima data mergi pe tonurile care iti plac tie cel mai mult, care te inspira, care iti spun ceva, apoi dezvolta un decor in aceste nuante.

2. Evita sa alegi o singura culoare

Nu exagera cu o singura culoare oricat de mult ti-ar placea! Este una dintre greselile des intalnite la nunti. Alege mai multe nuante si gaseste un echilibru intrele ele. Ochii au nevoie de odihna, nu trebuie sa vada o singura nuanta toata noaptea. Poti merge pe anumite tonuri care sa faca o legatura intre culori. Ca de exemplu alege corai in loc de portocaliu aprins.

3. Tine cont de culoarea peretilor locatiei in care iti vei face nunta

Trebuie sa iei in considerare si ce culoarea are sala in care iti vei tine marele eveniment. Este greu de gasit un restaurant potrivit, insa rezerva din timp si lasa lista deschisa. Nu renunta la ce iti doresti cel mai mult pentru nunta ta. Cauta pana cand locatia te va satisface pe deplin. Atunci cand alegi decorul si florile, trebuie sa iei in calcul culoarea peretilor. Totul trebuie sa fie intr-o armonie cromatica si sa nu oboseasca ochii invitatilor.

4. Risca putin si indrazneste sa alegi culori noncomformiste

Renunta la culorile care se poarta si sunt la moda. Fiti mai indrazneti si alegeti culori mai putin obisnuite care sa se completeze perfect. Poti sa imbini nuante care sa duca invitatii cu gandul la apusurile fierbinti de vara petrecute in doi.

5. Combina culorile inteligent fara sa obosesti ochii invitatilor

Alege de la doua pana la patru nuante ale unei singure culori care sa mearga impreuna ca ton. Culorile putine nu deranjeaza vizual si nu obosesc ochii. Plus ca decorul nuntii tale va arata aerisit si le va da invitatilor impresia de mai mult spatiu. Poti sa te joci cu ele si sa creezi umbre sau sa mergi pe un crem pentru o linie monocromatica.

imagini spectaculoase cu siluete in fotografia de nunta

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT