fotografii de nuntaa

FOTOGRAFII DE NUNTA

20 de fotografii care nu trebuie sa iti lipseasca din albumul de nunta

SERVICII FOTO

CONTACT

Fotografiile sunt o parte importanta a nuntii tale. Sunt amintirile pe care le vei avea pentru totdeauna si la care te vei putea intoarce de fiecare data cand ti se va face dor. De aceea, trebuie sa te asiguri ca fotograful de nunta va surprinde toate cadrele pe care ti le doresti si le va edita in mod corespunzator.

Primul pas pe care il poti face in aceasta directie este sa alegi un fotograf care iti place si in care sa ai toata increderea.

Trebuie sa angajezi un profesionist care stie ce face. Cu toate acestea, poti trece si tu pe lista cateva imagini pe care iti doresti sa le ai neaparat. Bineinteles ca nu trebuie sa le bifezi pe toate pentru albumul de nunta perfect, insa te poti gandi la ele.

 1. Invitatiile de nunta – Unii fotografi realizeaza aceste cadre in ziua nuntii, in timp ce altii prefera sa le faca in studio. Vorbeste cu fotograful tau daca iti doresti ca pe langa invitatii sa aseze in cadru si detaliile de nunta, precum cerceii, butonii mirelui sau buchetul de flori.
  Invitatie de nunta realizata de Lady Cozac
 2. Momentul de frumusete al miresei – Fotograful de nunta trebuie sa surprinda cadre din timpul machiajului si realizarii coafurii miresei. Se vor potrivi perfect in albumul de nunta.
 3. Accesoriile miresei – Sunt speciale, asa ca trebuie sa se afle cu siguranta in albumul de nunta. Daca mireasa poarta ceva vechi, ceva nou, ceva imprumutat si ceva albastru, nu trebuie sa lipseasca din cadre.
 4. Accesoriile mirelui – Butonii, parfumul, papionul. Sunt la fel de importante ca accesoriile miresei.
 5. Pregatirile miresei – Recomandarea tuturor fotografilor de nunta este alegerea unei locatii spatioase, care sa permita realizarea unor cadre speciale.  Puteti inchiria doua camere la un hotel, sau un penthouse luxos.
 6. Pantofii miresei – Daca pantofii miresei sunt speciali, roaga-l pe fotograful de nunta sa ii imortalizeze.jimmy-choo-pantofi-mireasa
 7. Portretul miresei – Aici, mireasa este vedeta.
 8. Voalul miresei – Roaga fotograful sa-l imortalizeze din fiecare unghi.
 9. Buchetul miresei – Joaca un rol important, asa ca merita propria sedinta foto si un loc in albumul de nunta.
 10. Domnisoarele de onoare – Asigura-te ca fotograful va surprinde cadre impresionante cu domnisoarele de onoare si alte persoane importante prezente in timpul pregatirilor miresei.Fotografii pregatire mireasa Fotografii nunta andreea si Razvan Pitesti photo Fotograf nunta Bucuresti - photo Nunta in Amsterdam cu Andreea si Sebastiaan
 11. Pregatirea mirelui – Sacoul, papionul, cavalerii de onoare. Totul trebuie sa se regaseasca in fotografiile de nunta. Daca iti doresti si fotografii de tip portret, mentioneaza-i fotografului.Fotografii pregatire mire Fotografii de nunta cu Aura si Ciprian fotografii de nunta cu Adenaida si Andrei Fotografii de nunta cu Oxana si Costin (53)
 12. Momentul intalnirii dintre mire si mireasa – Daca se afla pe lista, nu sari peste el. Te va face sa zambesti peste ani si ani. Trebuie sa se afle in albumul de nunta!

Fotografii de nunta cu Oxana si Costin (53) Fotografii de nunta - photoFotografii de nunta cu Oxana si Costin (53)

 1. Momentele de tandrete – Sunt acele fotografii cu voi doi in care vi se citeste toata iubirea in priviri si pe chipuri.Fotografii de nunta - photo Fotografii de nunta - photo Fotografii de nunta - photo
 2. Momentele cu domnisoarele si cavelerii de onoare, cu nasii si parintii – Daca iti doresti sa ai fotografii cu toate persoanele dragi din viata ta, trece-le neaparat pe lista. Vor ajunge in albumul de nunta.
 3. Petrecerea de nunta – Aceste fotografii iti vor aminti de toata distractia de care ai avut parte la nunta.
 4. Ceremonia religioasa – Iti vei dori sa vezi momentele in care v-ati unit destinele in fata lui Dumnezeu.
 5. Primul sarut – Este un moment important al noii voastre vieti impreuna.
 6. Mesele si aranjamentele florale – Le-ai ales pentru ca ti-au placut, asa ca trebuie sa se regaseasca si in albumul de nunta.
 7. Tortul – Asigura-te ca fotograful va surprinde tortul inainte sa-l taiati.
 8. Primul vostru dans – Nu-ti face griji daca ai emotii! In fotografii se va vedea doar fericirea.Fotografie de nunta cu Madalina si Andrei

Aceasta este doar o lista orientativa. Albumul de nunta trebuie sa contina fotografiile care iti plac cel mai mult, chiar daca nu se regasesc in lista noastra.

Fotografiile prezentate mai sus fac parte din portofoliul meu de nunta.

Fotograf nunta Radu Constantin Gabriel.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT