12 reguli pentru o casnicie fericita. Orice cuplu trebuie sa le urmeze

Toate cuplurile ar trebui sa citeasca aceste 12 reguli pentru o casnicie fericita! Acest top iti va imbunatati mariajul, te va ajuta sa ai o casnicie reusita si sa treci mai usor peste momentele dificile.

Regula numarul 1 din cele 12 reguli pentru o casnicie fericita

Iubiti-va chiar si in acele momente in care nici macar nu va mai suportati. Dragostea este un angajament, nu numai un sentiment.

Regula numarul 2 din cele 12 reguli pentru o casnicie fericita

Raspunde intotdeauna la telefon atunci cand sotul/sotia te suna. Mai mult, daca este posibil incearca sa iti inchizi telefonul atunci cand esti cu jumatatea ta.

Regula numarul 3 din cele 12 reguli pentru o casnicie fericita

Faceti din timpul petrecut impreuna o prioritate. Strangeti bani pentru o iesire la un restaurant scump din oras. Timpul este pretios, asa ca investiti bani in relatia voastra.

Regula numarul 4 din cele 12 reguli pentru o casnicie fericita

Inconjurati-va de prieteni care sunt benefici casatoriei voastre. Renunta la prietenii care te tenteaza sa te schimbi in relatia cu persoana iubita.

Regula numarul 5 din cele 12 reguli pentru o casnicie fericita

Gasiti mereu cate ceva amuzant de facut. Impartiti momente de veselie, iar in momentele grele incercati sa gasiti un motiv de a zambi.

Regula numarul 6 din cele 12 reguli pentru o casnicie fericita

La fiecare cearta aminteste-ti ca nu exista un castigator si un pierzator. Sunteti parteneri in tot asa ca ori castigati impreuna, ori pierdeti impreuna. Lucrati alaturi unul de celalalt la gasirea unei solutii.

Regula numarul 7 din cele 12 reguli pentru o casnicie fericita

Realizati ca un mariaj solid are rareori doua persoane puternice in acelasi timp. In mod normal sotul si sotia fac schimb. Unul dintre ei trebuie sa fie puternic, pe rand, pentru celalalt in momentele dificile.

Regula numarul 8 din cele 12 reguli pentru o casnicie fericita

Pune pe primul loc ceea ce se intampla si in dormitor. Este adevarat ca nu doar sexul construieste un mariaj solid, dar este cam imposibil sa construiesti o casnicie fara acele nopti fierbinti din patul conjugal.

Regula numarul 9 din cele 12 reguli pentru o casnicie fericita

Invata din alte casnicii, dar niciodata nu iti compara mariajul cu altul. Planurile lui Dumnezeu pentru fiecare suplu sunt unice.

Regula numarul 10 din cele 12 reguli pentru o casnicie fericita

Nu renunta la viata amoroasa, la dragoste si declaratii fierbinti atunci cand vine pe lume un copil. Te vei trezi intr-o buna zi cu o casnicie fara substrat.

Regula numarul 11 din cele 12 reguli pentru o casnicie fericita

Nu pastrati secrete intre voi. Acesta este unul dintre cele mai importante sfaturi. Secretul este inamicul intimitatii in doi.

Regula numarul 12 din cele 12 reguli pentru o casnicie fericita

Nu considera niciodata divortul o optiune. Aminteste-ti ca o casatorie perfecta inseamna doi oameni imperfecti care refuza sa renunte unul la celalalt.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT