10 lucruri pe care orice mireasa trebuie sa le faca in ziua nuntii

Ziua nuntii este poate cea mai importanta din viata si reprezinta ocazia perfecta de a arata perfect. De la rochie si accesorii si pana la invitatii si marturii, fiecare detaliu este important.

10 Lucruri Pe Care Orice Mireasa Trebuie Sa Le Faca In Ziua Nuntii Ii

1. O rochie cu personalitate

Celebra creatoare de moda le incurajeaza pe toate viitoarele mirese sa aleaga o creatie care sa le faca sa se simte increzatoare, frumoase si care sa se potriveasca gusturilor si caracterului lor. Treceti, deci, dincolo de moda si tendinte si alegeti rochia care spune totul despre voi.

10 Lucruri Pe Care Orice Mireasa Trebuie Sa Le Faca In Ziua Nuntii

2. Putina fantezie

Pentru un plus de impact, alegeti un accesoriu inedit (o palarie, un voal, o bijuterie). Aveti grija ca acesta sa fie in ton cu rochia si nu va sfiiti sa va puneti la bataie imaginatia pentru a fi speciale.

10 Lucruri Pe Care Orice Mireasa Trebuie Sa Le Faca In Ziua Nuntii 3

3. Pantoful perfect

Incaltamintea care alungeste picioarele este cea mai indicata pentru cea mai importanta zi a vietii voastre de cuplu. Chiar si asa, tineti cont si de factorul “comoditate” si alegeti o pereche care sa va permita sa dansati toata noaptea. O sandala finuta si sofisticata e ideala, mai ales daca nunta are loc in anotimpul calduros.

10 Lucruri Pe Care Orice Mireasa Trebuie Sa Le Faca In Ziua Nuntii 4

4. Naturaletea este cheia

Nu va straduiti sa fiti ceva ce nu sunteti in ziua nuntii. Nu incercati lucruri complet noi si nu va straduiti prea tare.  Naturaletea e cea mai importanta si ca e mai sigur sa purtati ceva ce stiti ca va avantajeaza decat ceva ce arata bine doar in poze.

10 Lucruri Pe Care Orice Mireasa Trebuie Sa Le Faca In Ziua Nuntii 5

5. Respectati traditia

Se spune ca in ziua nuntii miresele trebuie sa poarte ceva imprumutat, ceva albastru si ceva nou. Toate miresele ar trebui sa se ocupe din timp de aceste aspecte si sa aiba asupra lor cele trei elemente cheie. In plus, traditia romaneasca are o multime de alte obiceiuri care fac deliciul tuturor in aceasta zi importanta.

6. Distractia e importanta!

Nu va stresati pentru cele mai nesemnificative lucruri. Ziua nuntii are loc o data in viata si trebuie sa ramana in memoria voastra ca una in care v-ati simtiti libere, fericite, multumite si impacate cu gandul ca v-ati unit destinul de sufletul vostru pereche.

7. Bijuteriile pot face diferenta

Sigur ca toata atentia va fi indreptata asupra rochiei, insa din ce in ce mai multe mirese aleg tinute simple si opteaza in schimb pentru bijuterii statement care sa impresioneze invitatii. O pereche de cercei din pietre pretioase va completa perfect rochia.

10 Lucruri Pe Care Orice Mireasa Trebuie Sa Le Faca In Ziua Nuntii 6

8. Florile

Stiti de la trei ani care sunt florile voastre preferate? Nu ezitati sa le includeti in buchet si in aranjamentele florale. Putina natura adusa in mijlocul petrecerii si ceremoniei va face diferenta, iar voi va veti simti cu adevarat minunat cand va veti vedea inconjurate de lucrurile care va fac cu adevarat placere.

10 Lucruri Pe Care Orice Mireasa Trebuie Sa Le Faca In Ziua Nuntii 7

9. Somnul de frumusete

Ziua nuntii este cu adevarat obositoare. Poate mai obositoare chiar decat va imaginati, ceea ce inseamna ca trebuie sa va odihniti bine inainte, sa va acordati timp si sa va faceti somnul de frumusete.

10. Multumirile sunt importante

Desi in Romania nu se poarta, in strainatate mirii trimit bilete de multumire invitatilor care le-au fost alaturi in aceasta zi speciala a vietii lor. Daca nu vreti sa investiti bani in plus, puteti alege niste marturii in care sa le faca placere celor dragi si prin care sa le transmiteti un mesaj de recunostinta pentru prezenta la nunta.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT

CONTACT